privacybeleid NL

 

In dit privacybeleid verwijst naar: Spoorweb.eu .

Dit is het privacybeleid waarin wordt uiteengezet hoe Spoorweb alle informatie die u verstrekt gebruikt en beschermt, terwijl u producten en services van Spoorweb.eu gebruikt. Dit bevat alleen Spoorweb.eu (https:// Spoorweb.eu). Spoorweb.eu kan dit beleid waar en wanneer nodig wijzigen. We zullen een meer opvallende kennisgeving (inclusief e-mailkennisgeving van wijzigingen in het privacybeleid) geven.

 1. Welke informatie wij over u verzamelen en hoe wij deze informatie gebruiken

1.1 Account- en profielinformatie

U hoeft geen account aan te maken om dit forum te gebruiken, zoals het zoeken en bekijken van openbare ledenprofielen, forums, onderwerpen en berichten. Als u ervoor kiest om een ​​account aan te maken, moet u ons wat persoonlijke gegevens verstrekken zodat we onze services aan u kunnen leveren. Dit omvat een weergavenaam (bijvoorbeeld “John Doe”), bijnaam (bijvoorbeeld @ john-doe), een gebruikersnaam (bijvoorbeeld johnxdoe), een wachtwoord en een e-mailadres. Uw weergavenaam en bijnaam zijn altijd openbaar, maar u kunt uw echte naam of een pseudoniem gebruiken. Na de registratie zijn de weergavenaam, bijnaam en gebruikersnaam van uw account hetzelfde. We raden aan de weergavenaam en bijnaam te wijzigen om de gebruikersnaam privé en veilig te houden. U kunt deze op de pagina voor het bewerken van uw account wijzigen.

Nadat u zich hebt geregistreerd en een account hebt gemaakt, heeft u ook de mogelijkheid om deze openbare informatie toe te voegen:

 • Lid Titel
 • Avatar
 • Biografie (Over mij)
 • Website
 • Beroep
 • Handtekening
 • Social Network Account-adressen
 • Locatie (land)
 • Timezon
 • En andere details om uw profielinformatie weer te geven in onze community.

Bovendien kan tijdens het gebruik van de [forumnaam] de volgende informatie worden verzameld (niet openbaar):

 • Internet Protocol (IP) adres (niet openbaar)
 • Geografische locatie
 • Browser type en versie (niet openbaar)
 • Besturingssysteem (niet openbaar)
 • Verwijzingsbron (niet openbaar)
 • Duur van bezoek, paginaweergaven, websitenavigatie en alle andere gerelateerde browse-activiteiten

De meeste activiteiten op [forumnaam] zijn openbaar, inclusief uw hierboven genoemde profielinformatie. U kunt er ook voor kiezen om uw locatie in uw profiel te publiceren. Informatie die over u is geplaatst door andere mensen die ons forum gebruiken, is mogelijk ook openbaar. Andere mensen kunnen u bijvoorbeeld vermelden met behulp van @nickname in berichten.

U bent verantwoordelijk voor uw onderwerpen, berichten en andere informatie die u verstrekt via onze diensten, en u moet goed nadenken over wat u openbaar maakt, vooral als het gevoelige informatie is.

U kunt ervoor kiezen om te registreren dat u uw account koppelt aan accounts op een andere dienst (bijvoorbeeld Facebook login), en die andere service kan ons informatie sturen over uw account op die dienst. We gebruiken de informatie die we ontvangen om u functies te bieden, zoals cross-posting of cross-service authenticatie, en om onze community te bedienen. We maken voor u een nieuw account in onze community op basis van uw accountinformatie die u deelt.

1.2 Contactinformatie

We gebruiken uw contactgegevens, zoals uw e-mailadres, om uw account te verifiëren en te houden – en onze services – te beveiligen en om spam, fraude en misbruik te voorkomen. We gebruiken ook contactgegevens om onze services aan te passen, bijvoorbeeld voor bepaalde accountfuncties, login-verificatie, wachtwoord opnieuw instellen, om informatie over onze community te verzenden en nieuwe reacties op uw geabonneerde forums en onderwerpen te melden. U kunt zich ook afmelden voor e-mailmeldingen.

Als u ons e-mailt, houden we de inhoud van uw bericht, uw e-mailadres en uw contactgegevens bij om op uw verzoek te reageren.

1.3  Privéberichten en niet-openbare communicatie

We bieden bepaalde functies waarmee u meer privé kunt communiceren of bepalen wie uw inhoud te zien krijgt. Als bijvoorbeeld forumbeheerder is ingeschakeld, kunt u het selectievakje ‘Onderwerp instellen Privé’ inschakelen wanneer u een onderwerp maakt of op de knop ‘Privé’ van uw onderwerp eerste bericht klikt, of de privéberichten gebruiken om niet-openbare gesprekken te voeren. In deze gevallen bewaren en verwerken we uw communicatie en informatie met betrekking tot hen. Dit omvat berichtinhoud, afbeeldingen, informatie over met wie u hebt gecommuniceerd en wanneer een beter inzicht in het gebruik van onze community, om de veiligheid te beschermen en de gerapporteerde berichten te bekijken. We delen de inhoud van uw privéberichten met de mensen naar wie u ze hebt gestuurd; we gebruiken ze niet om u advertenties te laten zien. Wanneer u functies zoals privéberichten gebruikt om te communiceren, onthoud dan dat ontvangers hun eigen kopie van uw berichten op [forumnaam] hebben – zelfs als u uw kopie van die berichten uit uw account verwijdert – die ze kunnen dupliceren, opslaan of opnieuw kunnen gebruiken delen.

1.4 Cookies

Een cookie is een klein stukje gegevens dat op uw computer of mobiele apparaat wordt opgeslagen. Net als veel andere websites gebruiken we cookies en soortgelijke technologieën om aanvullende gegevens over het gebruik van de website te verzamelen en om onze community te exploiteren. Cookies zijn voor veel delen van onze community niet vereist, zoals zoeken en kijken naar openbare profielen. Hoewel de meeste webbrowsers automatisch cookies accepteren, kunnen de instellingen van veel browsers worden ingesteld om cookies te weigeren of u te waarschuwen wanneer een website probeert een cookie op uw computer te plaatsen. Sommige van onze community-functies werken mogelijk echter niet goed als u cookies uitschakelt. We bieden geen ondersteuning voor de Do Not Track-browseroptie. U kunt hier meer lezen over hoe wij cookies en soortgelijke technologieën gebruiken.

We gebruiken cookies voor de volgende doeleindenWe use cookies for the following purposes

1.4.1 Authentication – we gebruiken cookies om u te identificeren wanneer u onze community bezoekt. Wanneer u een onderwerp aanmaakt of een antwoord plaatst als gast (geen geregistreerde gebruiker), slaan wij uw naam en e-mailadres op in cookies. We gebruiken deze informatie om de huidige bezoekersinhoud (onderwerpen, berichten) te detecteren en deze aan u weer te geven, zelfs als de inhoud onder moderatie staat (niet goedgekeurd door moderators). De naam wordt gebruikt om weer te geven als onderwerp / auteur van de naam. We slaan uw naam en e-mailadres ook op in cookies om deze velden gevuld te houden wanneer u een nieuw antwoord plaatst of een nieuw onderwerp maakt (u hoeft niet elke keer dat u een inhoud plaatst deze informatie te vullen). We raden aan om de optie voor het plaatsen van gasten op niet-persoonlijke apparaten niet te gebruiken, of in ieder geval browsercookies te verwijderen wanneer u deze verlaat.

1.4.2 Status – we gebruiken cookies om ons te helpen bij het bepalen of u bent ingelogd op onze website.

1.4.3 Beveiliging – we gebruiken cookies als onderdeel van de beveiligingsmaatregelen die worden gebruikt om gebruikersaccounts te beschermen, inclusief het voorkomen van frauduleus gebruik van inloggegevens en om onze website en services in het algemeen te beschermen.

Cookies gebruikt door onze serviceproviders

Cookies gebruikt door onze serviceproviders

1.4.4 Onze serviceproviders gebruiken cookies en die cookies kunnen op uw computer worden opgeslagen wanneer u onze website bezoekt.

1.4.5 We gebruiken Google Analytics om het gebruik van onze website te analyseren. Google Analytics verzamelt informatie over het gebruik van de website door middel van cookies. De verzamelde informatie met betrekking tot onze website wordt gebruikt om rapporten over het gebruik van onze website te maken. Het privacybeleid van Google is beschikbaar op: https://www.google.com/policies/privacy/.

1.4.6 We publiceren Google AdSense op interesses gebaseerde advertenties op onze website. Deze worden op maat gemaakt door Google om uw interesses weer te geven. We publiceren Google AdSense-advertenties op onze website. Om uw interesses te bepalen, houdt Google uw gedrag op onze website en op andere websites op internet bij met behulp van cookies. Met deze gedragsregistratie kan Google de advertenties aanpassen die u op andere websites ziet om uw interesses weer te geven (maar we publiceren geen op interesses gebaseerde advertenties op onze website). U kunt interessecategorieën die aan uw browser zijn gekoppeld bekijken, verwijderen of toevoegen door naar: https://adssettings.google.com te gaan. U kunt zich ook afmelden voor de AdSense-partnernetwerkcookie met behulp van die instellingen of via het multi-cookie opt-outmechanisme van het Network Advertising Initiative op: http://optout.networkadvertising.org. Deze opt-out-mechanismen maken echter zelf gebruik van cookies en als u de cookies uit uw browser wist, wordt uw opt-out niet behouden. Als u ervoor wilt zorgen dat een opt-out wordt gehandhaafd voor een bepaalde browser, kunt u overwegen de Google-browserplug-ins te gebruiken die beschikbaar zijn op: https://support.google.com/ads/answer/7395996.

1.5 Loggegevens

We ontvangen informatie wanneer u inhoud bekijkt of op een andere manier communiceert met onze community, die we ‘Loggegevens’ noemen, zelfs als u nog geen account hebt gemaakt. Wanneer u bijvoorbeeld onze websites bezoekt, zich aanmeldt bij onze community, communiceert met onze e-mailmeldingen, ontvangen we mogelijk informatie over u. Deze loggegevens bevatten informatie zoals uw IP-adres, browsertype, besturingssysteem, de verwijzende webpagina, bezochte pagina’s, locatie, uw mobiele provider, apparaatinformatie (inclusief apparaat- en applicatie-ID’s), zoektermen en cookie-informatie. We gebruiken loggegevens om onze services te gebruiken en zorgen voor hun veilige, betrouwbare en robuuste prestaties. We gebruiken de informatie die u ons verstrekt en de gegevens die we ontvangen, inclusief loggegevens en gegevens van derden, om conclusies te trekken, zoals welke onderwerpen u mogelijk interessant vindt en welke talen u spreekt. Dit helpt ons om onze services voor u beter te ontwerpen en de inhoud die we u laten zien te personaliseren.

 1. Informatie die we delen en onthullen

2.1 Hoe we informatie delen die we verzamelen

U dient zich ervan bewust te zijn dat alle informatie die u verstrekt over onze gemeenschap – inclusief profielinformatie die is gekoppeld aan het account dat u gebruikt om de informatie te plaatsen – kan worden gelezen, verzameld en gebruikt door eenieder van het publiek die deze websites bezoekt. Je berichten en bepaalde profielinformatie kunnen blijven staan ​​nadat je je account hebt beëindigd. We raden u aan om de gevoeligheid te overwegen van alle informatie die u invoert in deze Services. Voor het aanvragen van verwijdering van uw informatie van openbaar toegankelijke websites die door ons worden beheerd, kunt u contact met ons opnemen. In sommige gevallen kunnen we uw gegevens mogelijk niet verwijderen. In dat geval zullen we u laten weten of we dit niet kunnen en waarom.

2.2 Delen met derden

2.2.1 Aanbieders van diensten: we delen informatie met derden die ons helpen bij het bedienen, leveren, verbeteren, integreren, aanpassen, ondersteunen en op de markt brengen van onze diensten. We werken samen met externe serviceproviders om website- en applicatie-ontwikkeling, hosting, onderhoud, back-up, opslag, virtuele infrastructuur, betalingsverwerking, analyse en andere diensten voor ons te bieden, waarvoor zij mogelijk informatie van u nodig hebben of gebruiken. Als een serviceprovider toegang tot informatie over u nodig heeft om namens ons diensten te verlenen, doen zij dit onder nauwkeurige instructies van ons, incl

het opstellen van beleid en procedures ontworpen om uw informatie te beschermen. Onze beheerders kunnen ervoor kiezen om nieuwe functionaliteit toe te voegen of het gedrag van de gemeenschap te veranderen door apps van derden in de gemeenschap te installeren. Hierdoor kunnen apps van derden toegang krijgen tot uw account en informatie over u, zoals uw naam en e-mailadres, en alle inhoud die u in verband met die apps wilt gebruiken. Beleid en procedures voor apps van derden worden niet door ons beheerd en dit privacybeleid behandelt niet hoe apps van derden uw informatie gebruiken. We raden u aan het privacybeleid van derden te lezen voordat u verbinding maakt met of gebruikmaakt van hun toepassingen of services voor meer informatie over hun privacy en procedures voor het omgaan met informatie. Als u bezwaar hebt tegen informatie over het feit dat u met deze derden wordt gedeeld, verwijder dan alstublieft het contact en laat het ons zo snel mogelijk weten. Hieronder vindt u de services van derden die we gebruiken voor onze community: • Akismet (door Automattic Inc.) – Spambevochtigingsservice die miljoenen WordPress-sites beschermt. Automattic Privacybeleid: https://automattic.com/privacy/• reCAPTCHA (door Google) – Beschermt internetgebruikers tegen spam en misbruik waar ze ook gaan. Privacybeleid van Google: https://policies.google.com/privacy

 • Akismet (door Automattic Inc.) – Spambevochtigingsservice die miljoenen WordPress-sites beschermt. Automattic Privacybeleid: https://automattic.com/privacy/

2.2.2 Links naar sites van derden onze community kan links bevatten naar andere websites of services waarvan de privacypraktijken kunnen verschillen van de onze. Als u informatie verstrekt aan een van deze sites van derden, is uw informatie onderworpen aan hun privacybeleid, niet deze. We raden u aan het privacybeleid van elke website die u bezoekt zorgvuldig door te lezen.

2.2.3 Widgets voor sociale media: de services kunnen links bevatten die u naar andere websites of services leiden waarvan de privacypraktijken kunnen verschillen van de onze. Uw gebruik van en alle informatie die u indient bij een van deze sites van derden is onderhevig aan hun privacybeleid, niet deze.information you submit to any of those third-party sites is governed by their privacy policies, not this one.

2.2.4 Widgets van derden: sommige van onze Services bevatten widgets en functies voor sociale media, zoals Facebook “delen” of Twitter “tweet” -knoppen. Deze widgets en functies verzamelen uw IP-adres, welke pagina u bezoekt in de Services en kunnen een cookie instellen om de functie correct te laten werken. Widgets en functies voor sociale media worden gehost door een derde partij of worden rechtstreeks gehost op onze Services. Uw interacties met deze functies worden beheerst door het privacybeleid van het bedrijf dat het levert

2.3 Law, Harm en the Public Interest Niettegenstaande enige tegenstrijdigheid in dit Privacybeleid of de controles die we u anders mogelijk aanbieden, kunnen we het Privacybeleid behouden, gebruiken of uw persoonlijke gegevens vrijgeven als we van mening zijn dat het redelijkerwijs noodzakelijk is om te voldoen aan een wet, regelgeving, juridische procedure of overheidsverzoek; om de veiligheid van een persoon te beschermen; om de veiligheid of integriteit van ons platform te beschermen, inclusief om spam, misbruik of kwaadwillende actoren in onze services te voorkomen, of om uit te leggen waarom we inhoud of accounts van onze services hebben verwijderd; om fraude, beveiliging of technische problemen aan te pakken; of om onze rechten of eigendom of de rechten of het eigendom van degenen die onze diensten gebruiken te beschermen. Niets in dit Privacybeleid is echter bedoeld om eventuele juridische afwijzingen of bezwaren die mogelijk van derden afkomstig zijn, met inbegrip van die van een overheid, te beperken om uw persoonlijke gegevens vrij te geven.

2.4 Niet-persoonlijke informatie

We delen of openbaren niet-persoonlijke gegevens, zoals als geaggregeerde informatie zoals de communitystatistiek (online gebruikers, bezoekers, huidige kijkers van een onderwerp, enz …), het aantal mensen dat op een bepaalde link (aantal topic views) klikte of stemde op een poll in een onderwerp ( zelfs als slechts één dat deed) .

 1. Hoe u uw gegevens kunt openen en beheren

3.1 Toegang tot of het verbeteren van uw persoonlijke gegevens

U hebt het recht om een ​​kopie van uw gegevens aan te vragen, om bezwaar te maken tegen het gebruik van uw gegevens. Als u een account bij onze community hebt geregistreerd, bieden wij u hulpprogramma’s en accountinstellingen om de persoonlijke gegevens die u ons hebt verstrekt en die aan uw account zijn gekoppeld, te openen, te corrigeren, te verwijderen of aan te passen. U kunt vragen om het downloaden van uw accountgegevens, inclusief uw gemaakte inhoud (berichten). U kunt ook verzoeken om correctie, verwijdering of wijziging van uw persoonlijke gegevens. Uw verzoek en keuzes kunnen in bepaalde gevallen beperkt zijn: bijvoorbeeld als het voldoen aan uw verzoek informatie over een andere persoon zou onthullen, of als u vraagt ​​informatie te verwijderen die wij of uw beheerders zijn bij wet toegestaan ​​of hebben dwingende legitieme belangen te houden. Als u ons hebt gevraagd gegevens met derden te delen, bijvoorbeeld door apps van derden te installeren, moet u rechtstreeks contact opnemen met die derde serviceproviders om uw gegevens te laten verwijderen of anderszins te beperken.

3.2 Uw persoonlijke gegevens verwijderen

U kunt aanvragen voor het verwijderen van uw account. Dit omvat persoonlijke gegevens, profielgegevens, gemaakte inhoud, logboeken, enz. Cookies moeten van uw kant worden verwijderd. Bijna alle browsers hebben een optie om cookies te verwijderen. Houd er rekening mee dat zoekmachines

en andere derden kunnen nog steeds kopieën van uw openbare informatie bewaren, zoals uw profielinformatie, zelfs nadat wij / u de informatie uit onze community hebben verwijderd.

3.3 Restrict Processing

3.3.1 Verzoek dat we stoppen met het gebruik van uw informatie: : n sommige gevallen kunt u vraag ons om te stoppen met de toegang tot, opslaan, gebruiken en anderszins verwerken van uw informatie wanneer u denkt dat we niet de juiste rechten hebben om dit te doen. Als u bijvoorbeeld denkt dat er zonder uw toestemming een communityaccount voor u is gemaakt of dat u niet langer een actieve gebruiker bent, kunt u een verzoek indienen om uw account te verwijderen (neem contact met ons op). Waar u ons toestemming heeft gegeven om uw informatie voor een beperkt doel te gebruiken, kunt u contact met ons opnemen om die toestemming in te trekken, maar dit heeft geen invloed op enige verwerking die op dat moment al heeft plaatsgevonden. U kunt ons ook afmelden voor ons gebruik van uw informatie voor marketingdoeleinden door contact met ons op te nemen. Wanneer u dergelijke verzoeken indient, hebben we mogelijk tijd nodig om uw verzoek te onderzoeken en te vergemakkelijken. Als er sprake is van vertraging of betwisting over het feit of we het recht hebben om uw informatie te blijven gebruiken, zullen we elk verder gebruik van uw informatie beperken totdat het verzoek wordt gehonoreerd of het geschil is opgelost, op voorwaarde dat uw beheerder geen bezwaar maakt (indien van toepassing). Als u bezwaar hebt tegen informatie over uw deelname aan een app van derden, schakel dan de app uit of neem contact op met uw beheerder.

3.3.2 Afmelden voor communicatie: u kunt ervoor kiezen geen e-mailmeldingen te ontvangen met betrekking tot uw geabonneerde forums en berichten of promotiecommunicatie van ons door de link voor afmelding in elke e-mail te gebruiken, uw abonnementinstellingen bij te werken op Mijn profiel> Abonnementspagina of door contact met ons op te nemen zoals hieronder aangegeven om uw contactgegevens uit onze promotionele e-maillijst of registratiedatabase te verwijderen. portabilityData-portabiliteit is de mogelijkheid om sommige van uw informatie te verkrijgen in een indeling die u op uw apparaten kunt bewaren of kunt delen met andere community’s. Afhankelijk van de context is dit van toepassing op sommige van uw gegevens, maar niet op al uw informatie. Als u daarom verzoekt, zullen wij u een elektronisch bestand met uw basisaccountgegevens en de informatie die u maakt over de ruimtes die u onder uw uitsluitende controle heeft, zoals uw onderwerpen (alleen met uw berichten), uw antwoorden in andere onderwerpen, privéberichten toesturen en gesprekken (alleen met uw berichten), enz

 1. oe we informatie die we verzamelen opslaan en beveiligen We gebruiken gegevenshostingserviceproviders om de informatie die we verzamelen te hosten en we gebruiken technische maatregelen om uw gegevens te beveiligen. Hoewel we veiligheidsmaatregelen implementeren om uw informatie te beschermen, is geen enkel beveiligingssysteem ondoordringbaar en vanwege de inherente aard van internet kunnen we niet garanderen dat gegevens, tijdens transmissie via internet of wanneer opgeslagen op onze systemen of anderszins in onze zorg, absoluut veilig voor indringing door anderen.
 2. Kinderen en onze gemeenschap

Onze gemeenschap is niet gericht op kinderen en u mag onze diensten niet gebruiken als u jonger bent dan 13. U moet ook oud genoeg zijn om in te stemmen met de verwerking van uw persoonlijke gegevens in uw land (in in sommige landen kunnen we uw ouder of voogd namens u toestaan ​​dit te doen) .

 1. nline Privacybeleid

Alleen online privacybeleid Dit online privacybeleid is alleen van toepassing op informatie die via onze website wordt verzameld en niet op informatie die offline is verzameld.

7 Uw instemming met dit beleid

Door onze site te gebruiken, stemt u in met ons privacybeleid.

 1. Wijzigingen in dit privacybeleid

We kunnen ons privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken. Wij zullen u op de hoogte brengen van eventuele wijzigingen door het nieuwe Privacybeleid op deze pagina te plaatsen. We zullen u dit laten weten via e-mail en / of een prominente kennisgeving op onze Service, voordat de wijziging van kracht wordt en de “ingangsdatum” bovenaan bijwerken van dit Privacybeleid. U wordt geadviseerd dit Privacybeleid regelmatig te controleren op eventuele wijzigingen. Wijzigingen in dit privacybeleid zijn van kracht wanneer ze op deze pagina worden geplaatst.

 1. Neem contact met ons op

Als je vragen hebt over dit privacybeleid, neem dan contact met ons op of open een openbaar of privé-onderwerp in onze community.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl Nederlands
X
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
SOCIALICON